VOI Løbehjul Rabatkode 

 

Brug denne rabatkode til VOI Løbehjul og få credits til din næste tur helt gratis

Rabatkode til VOI: uG2EjFMI6X

 Sådan kommer du i gang med VOI og får rabat med denne VOI rabatkode

Info: Rabatkoden kan kun indløses af nye VOI brugere.

 1. Opret bruger: Download VOI appen og opret en bruger.
 2. Indtast email: Oplys din email og bekræft at du forstår deres regler og vilkår.
 3. Indtast dine betalingsoplysninger: Du skal oplyse dine betalingsoplysinger før du kan få rabatten.
 4. Indtast VOI rabatkoden: Når du har indtastet dine oplysninger, går du ind på “free rides” og trykker på “redeem code”. Indtast koden: uG2EjFMI6X

Nu skulle du gerne have fået dine gratis credits til VOI appen. Vi håber du får en god tur!

🙂

 

 

Leje af VOI Løbehjul

Hvordan lejer jeg det?

Når har downloadet appen på din telefon og er logget ind, får du vist et kort over byen som du er i. På kortet kan du se hvor løbehjulene står henne. De står for det meste på helt almindelige steder, så du skal ikke ud i en eller anden mærkelig blindgyde for at få fat i et. 
 

Hvad koster det at leje?

Det koster normaltvist 10 kr. i startgebyr og derefter 1,5 kr. i minuttet. Husk rabatkoden ovenfor, så slipper du lidt billigere på din første tur.
 

Regler

 • Følg færdselsreglerne
 • Brug hjelm
 • Brug kun cykelstierne
 • Vis respekt 
 • Kun en person må være på løbehjulet
 • Du skal være mindst 18 år.
 • Du må ikke køre påvirket af alkohol eller stoffer

Parkering

Du kan parkere løbehjulet indenfor de angivede zoner, som appen viser dig hvor er. Det skal parkeres så det ikke står i vejen. 
 

Fakta omkring løbehjulene:

 • De kører op til 20 km/t.
 • Du kan tjene penge på at indsamle løbehjulene.
 • De bliver hentet hver aften.

God oplevelse

Vi har brugt VOI løbehjulene til nogle små gerninger rundt omkring i byen, og vi må sige at lige præcist sådanne situationer er de et fantastisk alternativ til cyklen. Det er både en hurtig, men også nem måde at komme rundt på. Det kræver selvfølgelig lige, at man bor tæt på midtbyen, hvor man oftere er garanteret at der står nogen ledigt. Og lige en lille reminder, så husk at kigge på løbehjulets batteri. Jeg er kommet ud for, at der godt nok stod et tæt på der hvor jeg var, men at batteriet på den var i bund. Så husk at tjekke batteriet, når du skal ud på en lidt længere tur i byen. 

De er optimale for ture på op til omkring 5 km. efter det foretrækker jeg at tage cyklen. Derudover er der også en grænse for, hvor langt du må køre ud af byzonen.

Dette selvfølgelig bare mine tanker omkring dem. Men jeg vil helt klart anbefale dig at prøve en tur på et af dem. Med rabatkoden kan din første tur i de fleste tilfælde være helt gratis. Så hvis du finder tiden og de rigtige forudsætninger er til det, så prøv da en tur, du har intet at miste. 

p.s. er det bare mig eller er det ikke ret fedt at en af barndommens helt store tidstagere er tilbage? Og man behøver ikke engang en dårlig undskyldning for at køre rundt på den? Haha, det er måske bare mig. 

 

Jeres oplevelser

Lad mig høre om I har været ude og prøve det? Hvad syntes I om det, er prisen fair? Jeg tror helt sikkert det er noget der er kommet for at blive, men hvad tror I? 

Og hvad med de andre udbydere af løbehjul? Har I prøvet at bruge deres app til at leje et løbehjul? Jeg vil virkelig gerne have jeres oplevelser med de forskellige udbydere. Det bliver spændende om alle udbyderne kan leve af det samme kundegrundlag, eller om de udkonkurrerer hinanden på både pris og kvalitet. Det bliver spændende at følge.

Og så er der selvfølgelig også lovgivningen. Mange snakker jo omkring netop disse el-løbehjul. Skal de være lovlige eller ej? Den ene sider mener de er farlige, men er vores andre transportmidler ikke også det? Det er måske ikke så ligetil, hvad lovgivningen på dette område skal være.